Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Denna introduktionsutbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framföral
 
Deltagarna får en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline Klubb.
 
Utbildningen är för dig som vill prova på att ge och få massage.
 
Att bli mer medveten om vad och hur du äter ger ingen guldmedalj i sig - men är en bra hjälp på vägen. Vad och hur mycket du äter spelar stor roll för din prestationsförmåga - vill du optimera din prestation kan det till och med vara avgörande.
 
Jimmy Linnér ordförande i Svärdsjö IF gästbloggar. -Det råder stor fokus på jämställdhet idag och samhället förändras långsamt mot att bli alltmer jämställt, men det går alltför sakta i många lägen.
 

100 år av demokrati

(2019-10-10 09:00)
Tänk att ett event om demokrati en fredag eftermiddag kl 16.00 i Falun kan dra så mycket folk! Rent av fullsatt! -Den moderna demokratin fyller 100 år, så också allmän och lika rösträtt.
 
IdrottOnline erbjuder en webblösning och är verktyget som används för att skapa och underhålla föreningens hemsida.
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Klubbstugan ligger mellan Borlänge och Ludvika. Det är ett myller av barn, ungdomar och vuxna. Det som är slående är inramningen. Enkelheten, den välkomnande atmosfären, kaffet och saften, doften, alla människor som föreningen lyckats locka dit.
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Administration. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Sitter du i styrelsen? Vet du vad styrelsen ska göra om ett barn eller en ungdom far illa i föreningen? Har ni en handlingsplan ifall sexuella övergrepp eller trakasserier skulle inträffa?
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?
 
Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas.
 
"Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat" En föreläsning med Måns Lööf som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med speciella behov.
 

 

     
     
     

Avesta Simsällskap samverkar med:

 

 

 

 

  

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

Postadress:
Avesta SS - Simidrott
Hyttnäs 3
77596 Krylbo

Besöksadress:
Metropoolen, Engelbrektsgatan 17
77440 Avesta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: avestass@telia.com

Se all info